top of page

Samtaleterapi & Coaching

Hjelp til å sortere tanker & gå videre

Det å kunne sette ord på vanskeligheter og følelser er viktig for å kunne heles, finne styrke til å stå i og eie det.

 

I mine behandlinger benytter jeg ofte en kombinasjon av samtaleterapi, energiarbeid som healing, veildening, coachingteknikker for å hjelpe klienten best mulig til å legge fra seg det han/hun ikke lenger er tjent med å ha med seg i sekken, til å slutte fred med det som har vært og leve ett mer meningsfyllt liv her og nå.

 

Vi har ofte med ting i bagasjen som er vanskelig å prate om, omgåes med, forholde oss til og vi gjentar en undertrykkelses prosess ved å unngå temaet/ Problemet.

Vi dytter det ned i trykkkokeren, og løper rundt og rundt i hamsterhjulet av en komfortsone til vi blir syke eller ulykkelige av det

Måten jeg jobber på føles ofte trygt for klienten, da det er i en trygg ramme, og klienten ikke trenger ofte ikke å gå inn i eller i dybden av tematikken som kan gjenskape og åpne opp gamle traumer, men heller å dele i mer generelle vendinger,  uten å gå inn i. Sette ord på, men ikke mer enn komfortabelt.

Eller ikke si noe i det hele tatt, og la kroppen snakke for seg. Mange kommer til meg med fysiske plager, og når jeg jobber med dem blir det klart att det er underliggende traumer og psykiske påkjenninger som ligger til grunn.

Hvorav en viktig del av behandlingen er å jobbe med å løse opp i det underliggende.

 

Jeg er ikke utdannet psykriater eller psykolog, ved alvorlig psykisk lidelse, større traumer etc bør man alltid kontakte helsevesenet for kyndig hjelp der, og ev rådføre seg med gjeldende behandling i forhold til eventuel kontemplementær behandling. 

 

Jeg har forøvrig plukket opp endel kunnskap og erfaring gjennom flere utdannelser innen alternativ & kontemplementær medisin & Coaching overma år og gjennom behandling av klienter.

i286541539358253822._szw1280h1280_.jpg
bottom of page