top of page
i286541539344477335._szw1280h1280_ (1).jpg

distansekurs 4 uker kr 1350.

du får kursbrev og en manual på 70 sider-ett sertifikat og en initiering

 

Reiki 1 
ingen forkunnskaper nødvendig

Grunnkurset. Reiki 1 er en helbredende metode du kan lære i flere trinn. I dette kurset lærer vi det første skrittet, Reiki  1 arbeider med vi med hands-on metode, som har ulike posisjoner på kroppen. Du kan si at du lærer direkte healing. Du kan gi Reiki til folk, alle dyr (hunder, katter, etc.), planter og gjenstander og mye mer. Du vil merke at helbredelsen du gir deg selv og andre blir sterkere med tiden. Øvelse gjør mester. Håndboken i Reiki 1, er det foto illustrasjoner av håndposisjoner som vil være til stor nytte når du gir andre og deg selv Reiki.

 

Det inkluderer en grunnleggende / balansering symbol som du lærer å bruke til healing. Man kan gjøre bruk av Reiki hvor mye som helst og hvor som helst, og du kjenner når det er nok energi. Reiki er en skånsom, enkel og naturlig måte som du lærer veldig enkelt. De som praktiserer Reiki kan behandle seg selv og andre, og hjelper kroppen til å slappe av, slippe stress nivå og akselererer selvreparerende prosesser og hjelpre derved til en raskere bedring og kan maksimere helse potensialet, og att immunsystemet styrkes. Energien og behandlingen er positivt på alle nivåer fysisk, følelsesmessig og mentalt.

 

Du kan bruke Reiki som ett forebyggende tiltak og velvære behandling. Og som en enkeltstående metode eller i kombinasjon med andre terapier og andre helbredende filosofier. Reiki er en metode for kanalisering av livskraft eller subtile energier. Den personen som gir Reiki kanaliserer energi gjennom kroppen og ut hendene og over til til klienten. Reiki er lært gjennom innvielser gitt av en Reiki Master der eleven blir aktivert  som en kanal for reiki. Reiki energi er universell og har ingen begrensninger. Reiki innvielse beskytter også klienten fra andre personlige og negative energier når du blir igangsatt. Det kanaliseres en ren sterk  energi. - Reiki. Derfor er Reiki en trygg og ufarlig metode å bruke og å motta.

 

manualen er på svensk.  pris 1350.

Reiki 2 
forkunnskap reiki 1 pris 1600 kr.

 

 

Fortsettnings kurset. I Reiki 2, lærer du fjernhealing og healing i fremtid/fortid uavhengiv av tid og avstand, og du får tilgang til tre symboler som du kan bruke i enhver healing situasjon. Distanshealingen er veldig nyttig å kunne, og morsomt å lære. Du kan sende healing til deg selv og andre. Både i nåtid, fortid og fremtid. Du lærer ett distanssymbol som du kan opprette kontakt med over tid og avstand. Du kan bruke det på mange forskjellige måter. Du kan sende healing til mennesker, dyr, hendelser, mål og drømmer, fremtiden og fortiden,kan også brukes til astralreiser og mye mer ..

 

Du får ett harmoniserings symbol. Det skaper harmoni mellom kropp, sjel og sinn. Det skaper mer harmoni i livet ditt. Du kan fjerne alt som ikke er harmoni, som blokkeringer, dårlige vaner, negative tankemønstre, alt som ikke er harmonisk ved hjelp av harmoniserings symbolet. Du får ett kraft symbol som forsterker kraften i Reiki. Og brukes når du ønsker å fokusere mer og få sterkere effekt på helbredelse. Det er også godt som ett beskyttende symbol. Du kan beskytte deg selv og andre med det, og selv objekter, ditt hjem, din bil, ting og mye mer. kraftsymbol er veldig flinke til å rense steder, boliger, rom etc,  det er bare fantasien som stopper deg. kraftsymbolet vil heve dine vibrasjoner og gjøre deg sterkere i helbredelse. I Reiki 2 vil du forsterke din healing energi fra Reiki første grad. Du må ha fullført Reiki 1  før du går reiki 2

 

manualen er på svensk

Reiki Master 
forkunskap reiki 1&2.

 

Pris kr 2400.

 

 

Master kurset. Hvor du kan lære å leve etter Reikis filosofi og å initiere på alle stadier av Usui systemet av naturlige helbredelse. Dette er den høyeste grad / nivå av Reiki, du  blir en Reiki Master. Du får en full innvielse i Reiki. Du får et nytt symbol- Master symbolet. Du vil lære å initiere andre i Reiki på alle nivåer. Du kan lære bort Reiki 1, Reiki 2 og Reiki Master til andre.

 

bruke Master symbolet , inkludert initiere andre i Reiki i alle nivåer. Master symbolet vil forbedre din healing energi ytterligere. Master symbolet forsterker de andre symbolene som de blir kraftigere og forsterker di. Med andre ord, du får bedre resultater når du bruker Master symbolet. Når du  mestrer det du lærer vil du legge merke til at enkelte ting i livet ditt blir bedre og du blir mer følsom for subtile energier, man får også hjelp av englene/lysvesenene som er forbundet med reikienergien til å lære fortere og å utvikle sine evner som healer og selvutvikling generelt, denne hjelpen forsterkes drastisk etter initiering i mastersymbolet og om man bruker det ofte. Alle innvielser i Reiki er også åndelig utvikling. Du må ha gått Reiki 2 for før du kan ta masterkurset.

 

Du kan om du ønsker motta en ekstra initiiering / booster en viss tid etter at innvielsen i alle våre kurs.

 

Og alle innvielser i Reiki og andre healing metoder er også åndelig utvikling. Innvielser lar deg slippe noe av den gamle bagasjen du har med deg. Noen utrenskninger kan oppstå når du mottar innvielser.  lar Gammelt skrot  gå og gir plass for den nye kjærlige energi for å få mer plass i livet ditt.

 

Alle innvielser i ulike behandlingsmetoder og åndelig utvikling, gjør deg sterkere og mer følsom for alle energier. Hvert nivå av Reiki er en komplett enhet. Så du kan velge om du vil gå til neste nivå. Noen krever att det skal ha gått en viss tid mellom di forskjellige gradene tid før du går videre, men det er forskjellig fra person til person hvor lang tid di bruker på å integere energiene og lære kunskapene.

Reiki er energi, livskraft som er overalt og en uuttømmelig kilde fra universet. den har alltid vært der , vi er født med det, men vi har ikke hatt di kanalene åpne (noen har det), eller åpnet opp for det, men det ligger der og døser. Man kan, tror mange Reiki utøvere, åpne opp for sitt eget høyeste potensial i alle helbredende energier hvis du bare vet hvordan. De fleste vet ikke at de kan helbrede og så videre, men vi erfarer att at alle kan helbrede om man åpner opp for det. Folk trenger helbredelse. Og det har eksplodert de siste årene, og folk beveger seg mot en høyere bevissthet, vibrasjon og bevissthet.

 

Ordet Reiki betydning.

 

Reiki er et japansk ord, og er ofte oversatt til universell livsenergi eller livskraft. Rei - Ki er to ord, er Rei navnet universell bevissthet. Ki er navnet på en slags livsenergi. Dr. Mikao Usui (uttales "osåjis") healing systemer.

 

 

manulene er på svensk

bottom of page