top of page
shutterstock_1996521278.jpg

Fjernhealing.

Mesteparten av behandlingene jeg gir fungerer like godt selv om vi befinner oss på forskjellig sted.

Jeg har behandlet mennesker og renset hus på flere kontinenter, men selvfølgelig mest her hjemme i Norge.

Dette kan være veldig praktisk om det er litt reisevei, eller att man vil slippe å sette seg inn i kald bil, ta buss etc. og det frigjør tid til å gjøre annet.

Stort sett alt jeg gjør, fungerer ved hjelp av forskjellige typer lysvesener.( Lysvesener er ett samlebegrep på forskjellige spirituelle vesener som Engler, Guider, Kraftdyr, Guder/Gudinner, vektere og lignende).

For dem gjelder ikke dem samme begrensninger i forhold til tid og rom, så det spiller ikke så stor rolle om klienten er her fysisk, eller er ett helt annet sted.

Jeg har bygget meg opp en stor verktøykasse gjennom ca 8 år med alternative utdannelser og erfaring gjennom klienbehandlinger i samme periode.

Jeg bruker å ha telefonkontakt under fjernhealing når det lar seg gjøre, men kan godt være i begynnelsen og slutten av behandling/konsultasjon hvis praktiske hensyn taler for det. (kommer litt an på hva det gjelder)

Jeg renser også hus på distanse, samt clearing av invaderende energier, kutte usunne bånd eller jobbe med usunne relasjoner.

Gjelder også behandling av husdyr og kjæledyr. 

bottom of page