top of page
i286541539344727683._szw1280h1280_.jpg

” White Feather Shamanic School® - Helbredelse med runene”- Vår spirituelle arv i Norden.

” White Feather Shamanic School® - Helbredelse med runene”- Vår spirituelle arv i Norden.

11 & 12 Mai. 10-18 begge dager.

Villa Karion. Brattbakken 1, 3128 Færder, Norge
Mange kjenner til Norrøn Mytologi, og runer fra skolebøker etc, men det skraper egentlig bare i overflaten av hva det egentlig er.
Runer ble og kan benyttes til divinassjonarbeid, (spådom/Orakelarbeid) til å gi særdeles kraftfulle healingbehandlinger og Magi som ritualer.
I dette seminaret vil vi fokusere mest på healingdelen.
Du vil vil bli innviet slik att du kan benytte Runene til healing med full kraft fra første stund, vi il lage vårt eget Runesett (Gamle Futhark. 24 Runer) og innvie dette.
Du vil lære å gjøre spontanhealing med fysisk målbart resultat. (benlengdeforskjell, som oppstår pga spenninger i bekkenområde eller andre steder i holdningsapparatet) Denne metoden er effektiv på spenninger, låsninger, muskulære plager i kroppen.
Runehealing er en veldig direkte arketypisk healingkraft og du vil få grundig opplæring til å håndtere dette på en konstruktiv måte.
Du vil få en tydelig dekkende manual som du kan følge step by step. Så man slipper å huske alt i hodet, eller lete i gamle notater og lignende.
Det dere lærer her kan bare brukes til å hjelpe, om man prøver å benytte det til å skade andre vil man miste tilgang til kraften og få karma og ubehag tilbake.
Selvutviklig og spirituell utvikling. Dette er flotte verktøy og krefter å jobbe med for selvutvikling og spituell utvikling.
Oppfølgning gruppe/Zoom etter Seminaret, og tilgang til lærer for svar på spørsmål, veiledning.

Jobber du som behandler/terapeut er dette veldig nyttig å ha i verktøykassen.

” White Feather Shamanic School® - Helbredelse med runene”: 4790 kr.
Betales senest ved oppstart.(Kort,Kontant, Klarna.)
Depositum kr 1000. Refunderes ikke siste 2 uker før kurs.
Kontonumer 1506 81 49425.
Velkommen til spennende Seminarhelg 

bottom of page