top of page
i286541539344478406._szw1280h1280_ (2).jpg

   

Rainbow reiki ryggsøyleterapi (AMH)

 

 

Sliter du eller en av dine nærmeste med vond rygg?

Dem aller fleste av oss opplever ryggplager fra tid til annen gjennom livet, noen mer og mer alvorlig enn andre.

Ofte er roten til disse plagene spenninger i muskulatur, og kronisk spent muskulatur om plagene vedvarer.

Det er flere ting som kan forårsake spenninger i muskulatur, det kan for eksempel være stress, det kan være psykiske påkjenninger, det kan være sjokk og traumer av forskjellige slag eller rett og slett overbelastning, feilbelastning, strekk osv.

Når vi trener en muskel blir den spent på en annen måte enn ved større psykiske belastninger, og den går gjerne tilbake til normal tilstand i løpet av dager.

Ved større psykiske belastninger, eller stort stress / Press over tider har det det en tendens til å bli kronisk og den går ikke uten videre tilbake til normal tilstand

I Rainbow Reiki benytter vi metoder for å løse opp i muskelspenninger uten å berøre klienten, eller med lett berøring i noen tilfeller.

I litt kompliserte tilfeller benytter jeg regresjon og fører klienten tilbake til situasjonen for å forløse årsaken til spenningene, slik att ryggen kan gå tilbake til naturlig tilstand.

Vi jobber på lag med kroppens selvhelbredende krefter og tilfører livsenergi for å støtte kroppen i disse oppgavene, og veileder klienten i forhold til endringer han/hun kan gjøre selv for å fremme en god rygghelse.

(Utføres også på distanse)

 

Rainbow Reiki ryggsøyleterapi er en
unik healing metode for å løse opp i 
stive muskler med en fjærlett berøring.
Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi (AMH)
bygger på den unike metoden
Duff Cady har utviklet
(Advanced Metapysical Healing – AMH) og er videreutviklet av Walter Lübeck
for å behandle problemer direkte
relatert til ryggsøylen og muskelvevet 
rundt.
Den underliggende filosofien som benyttes i Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi går ut på at minner og følelser står i nært forhold til muskulaturen. 
Uløste emosjonelle konflikter, traumer, undertrykte følelser og lignende finner alltid en vei for å endre tilstanden til muskulaturen slik at den står i resonans til problemet. Dette fører til at muskulaturen blir anspent. 

Behandling av korsrygg.
Etter mange år med smerter i korsrygg både dag og natt, måtte faktisk tenkje meg om korleis eg skulle både bøye og snu meg, tok eg sjansen på å kontakte Petter i juni. Hadde lese mykje positivt om behandlingsformene hans. Fyrste time var via telefon og merka positiv endring umiddelbart, men det ville ikkje heilt slippe taket. Etter nok ein fjernbehandling og eit besøk hos han i juli , var mykje av smertene vekke og samtidig mjukare i ryggen. Ein måned har gått sidan siste behandling, no er ryggen slik den skal vera.
Med tanke på det han har utført med korsrygg problema mine, vil eg på det varmaste anbefala å ta kontakt med han ved ubehag.
Med helsing Edmund

 

 

Tilbakemelding.

Jeg kontaktet Petter Nyvoll da jeg hadde så ufattelig vondt i korsryggen. Jeg klarte ikke å bøye meg pga smerte ! og bare det å stå opp fra sengen var et stort prosjekt jeg kunne ikke klare å reise til han pga dette Så Vi tok første time på telefonen og han jobbet på meg en time. Og jeg ble merkbart bedre.jeg ble også bedre utover dagen og bevegeligheten hadde kommet tilbake . Men det hang fortsatt litt smerter igjen, så etter noen dager bestemte jeg meg for å kontakte han for en time til ,og etter det var smertene helt borte . Jeg vill absolutt ambefale behandling hos Petter Nyvoll om du sliter med ubehag , smerter med mer. Det værste som kan skje er at du kan faktigst bli helt bra igjen . Christer Kittelsen rossavik. Desember 2019.

bottom of page